nieuwe iphone
iPhone SE 2: alles over deze kleine iPhone.
In dit artikel houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond de iPhone SE 2. Afgelopen augustus schreven we voor het eerst over een mogelijke nieuwe iPhone SE en volgens bronnen bij Economic Daily News staat een nieuw model nog steeds op de planning.
Geen nieuwe iphone Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
maar toch heb ik misschien nog een tip: doe er iets voor, bied jezelf aan om bijvoorbeeld een maand de afwas te doen of maak een deal met je ouders hoelang je ongeveer per dag op die iPhone zult zittenbijvoorbeeld een halfuur en zeg ook de slechte over je oude iPhone en vertel de betere functies van de nieuwe.
Nieuwe Iphone 8 64GB Space Grey in verzegelde doos Te koop 2dehands.be.
Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. Nieuwe Iphone 8 64GB Space Grey in verzegelde doos. 58 x bekeken sinds 22 november 2017. 1 van 1. Iphone 8 plus 64GB Volledig nieuw in verzegelde doos., Met 2 jaar garantie!
Apple scoort sterk dankzij nieuwe iPhone 8 De Tijd.
Apple scoort sterk dankzij nieuwe iPhone 8. 02 november 2017 2224.: Geef zelf een reactie. Dankzij de goede verkoop van de nieuwe iPhone 8 en 8Plus komt technologiebedrijf Apple met uitstekende resultaten. Meer in Technologie. Uber zweeg over groot datalek.
Nieuwe iPhone 8 krijgt gebogen scherm en zal zon 1.000 euro. Gazet van Antwerpen.
Volgens de Wall Street Journal zal Apple dit jaar nog drie nieuwe iPhones uitbrengen. Twee S-modellen die de huidige iPhones 7 en 7 Plus moeten opvolgen, en een speciale iPhone 8 die een jubileumeditie moet vormen ter gelegenheid van de tiende verjaardag van Apple.
6 goede redenen om de nieuwe iPhone 6 aan te schaffen.
De camera van de iPhone 6 moet in kwaliteit niet meer onderdoen voor een volwaardig fototoestel: een resolutie van 8 megapixel en voor de iPhone 6 Plus een optische beeldstabilisator om trillingen en bewegingen te onderdrukken. De langere batterijduur. De iPhone 6 is, dankzij de nieuwe A8-chip, 24 tot 50% sneller dan het vorige model.
De nieuwe iPhone van Rozan Make-A-Wish.
Kom in actie. De nieuwe iPhone van Rozan. De nieuwe iPhone van Rozan. Rozan was zeer nerveus. We hadden afgesproken om haar thuis op te halen, en ze stond reeds beneden op ons te wachten. De activiteiten van haar speciale wensdag waren voor haar nog één groot raadsel, maar dat ze er zin in had stond vast!
Apples nieuwe iPhone X is bijna alleen maar scherm, zonder homeknop technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Apples nieuwe iPhone X is bijna alleen maar scherm, zonder homeknop. 03-11-17, 09.38u Laurens Verhagen Bron: De Volkskrant. 4 Tim Cook presenteert de iPhone X. De gloednieuwe iPhone X is om meerdere redenen een mijlpaal voor Apple. Het toestel vanaf vandaag verkrijgbaar markeert het tienjarig jubileum; in 2007 kwam de eerste iPhone uit.

Contacteer ons

goedkope iphone 5c kopen prijzen iphone nieuwe iphone tweedehands iphone iphone 5s goedkoop goedkope iphone 5 iphone 5s tweedehands iphone goedkoop iphone 6 plus kopen iphone met abonnement iphone 6 2dehands goedkope iphone